High End Plaza is nog niet geheel operationeel en hierdoor is de huidige website niet up-to date en zijn de mogelijkheden die weergegeven worden nog voornamelijk van een aantal jaar geleden. Het geeft wel reeds een goede indicatie en alles wat tegenwoordig allemaal nog meer mogelijk is kan uiteraard ook door High End Plaza gerealiseerd worden.

Bedrijfsgegevens

bedrijfsnaam
High End Plaza
Post- en werkadres
Wethouder Boerkampweg 31
postcode
8121 DA
plaats
Boskamp (Olst)
land
Nederland
   
telefoonnummer
0570 562525
e-mail
info@highendplaza.nl
   
kamer van koophandel
27283748

LET OP! Wij zijn geen gewone winkel; u kunt alleen op afspraak bij ons langskomen. Afspraken in de avond of in het weekend zijn soms mogelijk, bel ons hiervoor tijdens kantooruren.

Bankgegevens
rekeningnummer
41.53.38.352
bank
ABN Amro
   
IBAN
NL49ABNA0415338352
BIC/SWIFT code
ABNANL2A

Deze website is de winkel en uitgangsbasis van High End Plaza en er wordt geleverd vanuit een voorraadplek. Uiteraard is het ook mogelijk om al het moois wat wij aanbieden te komen bewonderen. Aangezien High End Plaza geen winkel pand heeft, kan dit enkel op afspraak.

De opzet van High End Plaza is op dit moment puur als webwinkel geconstrueerd. In een later stadium zal er wellicht ook nog een show ruimte worden ontwikkeld. Bovenstaand adres geldt dus enkel als post- en werkadres en zonder afspraak kan er geen bezoek aan High End Plaza worden gebracht, u kunt een dichte deur treffen en op bovenstaand adres wordt geen voorraad beheerd.

Mail High End Plaza als u vragen heeft of als u interesse heeft in onze producten. Het uitgangspunt is om binnen een werkdag te reageren op uw vragen (vaak ook op zaterdag), maar over het algemeen zal er op hetzelfde dagdeel nog gereageerd worden (tijdens kantooruren).

Met vriendelijke groeten,
High End Plaza.