Hernieuwde opstart van High End Plaza.

Na een lange periode van inactiviteit is nu wederom de wens en ruimte gekomen om High End Plaza (alsnog) door te zetten. De passie kan niet worden tegen gehouden en High End Plaza heeft legio ideeën om bijvoorbeeld een Hauptwerk systeem nog beter te maken en uit te breiden met mogelijkheden die nu nog niet worden toegepast. Tevens kan High End Plaza u helpen met alles wat met home-studio, midi en software instrumenten te maken heeft zoals Cubase, VST-plugins, latency problemen, geluidskaarten, hardware optimalisaties, software configuraties enzovoort.

Daarnaast kan High End Plaza u helpen op willekeurig multimedia gebied waarbij computerconfiguraties het uitgangspunt zijn. Wilt u ook al uw films, foto’s, muziek en overige bestanden overal vanuit huis of onderweg kunnen benaderen en “streamen” naar uw smartphone, tablet of tv maar krijgt u de hiervoor benodigde netwerkconfiguraties en aansluitingen niet voor elkaar of wordt u gek van alle verkrijgbare producten en terminologie? Voor iedereen die wel (ongeveer) weet wat hij/zij wilt maar niet (genoeg) weet hoe dit te bereiken is of daar niet genoeg tijd voor heeft, is High End Plaza de ideale partner voor elk budget.

Onze kennis van soft- en hardware is afgelopen jaren sterk uitgebreid en verder geëvolueerd, net zoals Hauptwerk-, Midi-, VST- en Multimedia-software en de hardware zelf. Een zeer gunstig gevolg hiervan is dat tegenwoordig met de huidige hardware prijzen met beperkte kosten een zeer krachtig Hauptwerk systeem of een zeer flexibel multimedia systeem samen is te stellen. Een maatwerk hardware- en/of softwareoplossing op Hauptwerk- of multimediagebied van elk formaat en voor ieders budget kan bij u thuis worden gerealiseerd.

High End Plaza is nog niet geheel operationeel en hierdoor is de huidige website niet up-to date en zijn de mogelijkheden die weergegeven worden nog voornamelijk van een aantal jaar geleden. Het geeft wel reeds een goede indicatie en alles wat tegenwoordig allemaal nog meer mogelijk is kan uiteraard ook door High End Plaza gerealiseerd worden.

Op dit gedeelte van de website zal allerhande hardware aangeboden gaan worden waaronder:
* Computers
* Geluidskaarten
* Netwerk, NAS en HTPC benodigdheden
* Speakers en versterkers
* Touchscreens
* Toetsenborden
* Pedalen
* Midi benodigdheden
* Enzovoort, alles wat nodig is voor Hauptwerk en uw multimedia systemen...