High End Plaza is nog niet geheel operationeel en hierdoor is de huidige website niet up-to date en zijn de mogelijkheden die weergegeven worden nog voornamelijk van een aantal jaar geleden. Het geeft wel reeds een goede indicatie en alles wat tegenwoordig allemaal nog meer mogelijk is kan uiteraard ook door High End Plaza gerealiseerd worden.

Als u een artikel wilt bestellen kunt u ons het beste even e-mailen.
Bij veel van de aangeboden artikelen berekend High End Plaza geen verzendkosten, dit staat dan altijd duidelijk vermeld bij het artikel. Deze vermelding geldt altijd bij een bestelling met vooruitbetaling, maar vaak geldt het ook voor rembourszendingen, lees de voorwaarden hiervoor verderop in deze pagina.

Als u wat te vragen heeft kunt u dat per e-mail of telefonisch doen.


Bestellen in 3 stappen

1. Bestelling plaatsen
Plaats je bestelling bij voorkeur via e-mail om onduidelijkheden of vergissingen te voorkomen. Vermeld bij de bestelling in ieder geval het volgende:
- naam
- adres & postcode
- telefoonnummer
- de gewenste producten (aantal / artikelnummer / omschrijving)
- verzendmethode (vooruit betaald / rembours / afhalen in Boskamp)
- gewenste manier van betalen (vooraf via bankoverschrijving / vooraf met creditcard / onder rembours / contant bij ophalen)

Wij staan natuurlijk altijd per e-mail of telefoon klaar voor vragen. Als u telefonisch contact met High End Plaza wilt hebben, mail uw telefoonnummer en u wordt door High End Plaza gebeld. Bij interesse krijgt u dan tevens een telefoonnummer waar u High End Plaza kunt bereiken.

2. Bevestiging & info betaling
Je ontvangt zo snel mogelijk per e-mail een bevestiging van de bestelling met het complete factuurbedrag + de benodigde informatie/instructies voor de betaling. Indien een artikel niet voorradig is geven wij een schatting van de levertijd. Als u de bestelling in Boskamp (bij Deventer) af wil halen, maken wij zo snel mogelijk een afspraak. 's Avonds en in het weekend is vaak geen probleem, maar kan enkel tijdens kantooruren en op zaterdag afgesproken worden.

3. De verzending
rembours: Wij sturen u een e-mail als het pakket verstuurd is.
vooruitbetaling: Zodra het factuurbedrag op de rekening staat gaat de bestelling de deur uit en sturen wij een e-mail ter bevestiging.


De 4 betaalmethoden

Er zijn 4 manieren van betalen

1. Vooraf betalen met een bankoverschrijving
Dit is de goedkoopste oplossing. U betaalt het factuurbedrag door een bankoverschrijving naar onze ABN Amro bankrekening.
Bij bestellingen tot € 75,- betaald u € 6,50 voor verzend- en afhandelingskosten bij vooruitbetaling.
Bij bestellingen vanaf € 75,- krijgt u bij vooruitbetaling uw bestelling zonder verzendkosten opgestuurd.

2. Rembours
U betaalt de postbode of koerier het totale factuurbedrag. Zodra wij uw bestelling versturen ontvangt u een e-mail met de verwachte bezorgdag en het te betalen bedrag zodat u voldoende geld in huis kunt hebben liggen om af te rekenen.
Bij bestellingen tot € 75,- betaald u € 12,50 voor verzend- en afhandelingskosten bij rembourszending.
Bij bestellingen tot € 250,- betaald u € 6,50 voor verzend- en afhandelingskosten bij rembourszending.
Bij bestellingen vanaf € 250,- worden u geen verzendkosten berekend als u onder rembours wilt bestellen.

3. Contant bij High End Plaza in Boskamp
Als u uw bestelling bij High End Plaza af komt halen (enkel op afspraak!) kunt u contant afrekenen.
High End Plaza heeft geen PIN- of creditcardfaciliteiten.

4. Contante betaling tijdens bezorging, plaatsing en afregeling van het product
Sommige producten die High End Plaza aanbiedt verdienen aanbeveling om goed afgeregeld en geplaatst te worden. In overleg zijn hier afspraken over te maken. Hiervoor zal een km-vergoeding plus plaatsings- en afregelkosten berekend worden.


Verzendkosten

Klik hier voor de verzendkosten.