Hernieuwde opstart van High End Plaza

Na een lange periode van inactiviteit is nu wederom de wens en ruimte gekomen om High End Plaza (alsnog) door te zetten. De passie kan niet worden tegen gehouden en High End Plaza heeft legio ideeën om bijvoorbeeld een Hauptwerk systeem nog beter te maken en uit te breiden met mogelijkheden die nu nog niet worden toegepast. Tevens kan High End Plaza u helpen met alles wat met home-studio, midi en software instrumenten te maken heeft zoals Cubase, VST-plugins, latency problemen, geluidskaarten, hardware optimalisaties, software configuraties enzovoort.

Onze kennis van soft- en hardware is afgelopen jaren sterk uitgebreid en verder geëvolueerd, net zoals Hauptwerk- , Midi- en VST-software en de hardware zelf. Een zeer gunstig gevolg hiervan is dat tegenwoordig met de huidige hardware prijzen met beperkte kosten een zeer krachtig Hauptwerk systeem samen is te stellen. Een maatwerk hardware- en/of softwareoplossing op Hauptwerkgebied van elk formaat en voor ieders budget kan bij u thuis worden gerealiseerd. Plus: High End Plaza komt binnenkort met een uitbreiding op Hauptwerk wat voor veel liefhebbers absoluut interessant is...

High End Plaza is nog niet geheel operationeel en hierdoor is de huidige website niet up-to date en zijn de mogelijkheden die weergegeven worden nog voornamelijk van een aantal jaar geleden. Het geeft wel reeds een goede indicatie en alles wat tegenwoordig allemaal nog meer mogelijk is kan uiteraard ook door High End Plaza gerealiseerd worden.

Hauptwerk

Hauptwerk Software
Super realistisch pijporgel simulatie software, beter kan het niet tenzij u een echt pijporgel heeft.

Orgel Samplesets
Ah Virtual Pipe Organs
Ariaan Hoogendijk heeft een waanzinnige sample set gemaakt van het Marcussen orgel in Moerdijk.
Milan Digital Audio
Hier zijn de samplesets van Brett Milan te vinden.
Hauptwerk kant en klaar computer systeem
Als u computers, software, installeren, configureren en aansluiten te omslachtig of te moeilijk vindt, bent u bij High End Plaza aan het goede adres. Wij kunnen kant en klare computersystemen aanbieden, compleet geïnstalleerd en geconfiguurd die u enkel als een soort soundmodule aan uw orgel aan hoeft te sluiten. Desgewenst komen wij bij u thuis alles aansluiten en installeren. De systemen worden geheel naar wens samengesteld, met de samplepakketten die u erop wilt hebben, waarbij uiteraard met uw budget rekening wordt gehouden.
Hardware voor gebruik met Hauptwerk
Hardware voor de doe het zelver, computerkennis is absoluut vereist. Het zal dan enkel gaan om producten speciaal geselecteerd voor gebruik met Hauptwerk van de hoogste kwaliteit zoals: geluidskaarten, speaker en versterkersystemen, bekabeling en complete midi consoles. Een midi orgel console zal bijvoorbeeld helemaal naar wens samengesteld kunnen worden: 5 klavieren van massief hout met een 32 noots radiaal concaaf pedaalboard kan gerealiseerd worden. Alle BDO en AGO standaarden worden hiervoor toegepast.
Kant en klare Hauptwerk systemen

Hier zullen een aantal kant en klare systemen aangeboden gaan worden in verschillende uitvoeringen voor verschillende budgetten. Deze systemen zijn voor degene die geen midi orgel en/of audio systemen beschikbaar hebben voor gebruik met Hauptwerk.