Over High End Plaza

High End Plaza is het eerste bedrijf binnen Nederland wat zich gespecialiseerd heeft op Hauptwerk orgels en is daar sinds 2005 al mee bezig. Echter door andere prioriteiten en omstandigheden is de commerciele ontwikkeling hiervan niet doorgezet en zelfs geheel stil komen te staan in 2007. Ontwikkeling van Hauptwerk en kennis hiervan heeft echter niet stilgezeten en de passie kan simpelweg niet worden tegen gehouden en deze passie en kennis moeten worden gedeeld. Derhalve wordt er in 2013 gekeken naar mogelijkheden van een hernieuwde opstart.

Het streven van High End Plaza is om met behulp van Hauptwerk in combinatie met de juiste hardware, de beste samples en een geperfectioneerde configuratie bij elk passend budget een zo goed mogelijk pijporgel in huis te halen. Hauptwerk is het best haalbare op dit (digitale) gebied en is de absolute High End wat er verkrijgbaar is. Waar geen ruimte of budget is voor een echt pijporgel, is een Hauptwerk systeem de beste optie. Een orgel setup is qua investering mogelijk vanaf gratis probeersoftware op uw bestaande computer tot een complete implementatie in kerk of concertzaal. Eigenlijk is alles mogelijk.

Waar High End Plaza zich onder andere in zal onderscheiden is het toevoegen van extra mogelijkheden in combinatie met Hauptwerk die van onschatbare waarde zullen zijn. Meer informatie kan ik momenteel nog niet geven maar deze toevoegingen zullen veel waardering krijgen en het is eigenlijk vreemd dat het nog niet toegepast is want het past absoluut bij een instrument zoals een pijporgel...

Daarnaast kan High End Plaza u helpen op willekeurig multimedia gebied waarbij computerconfiguraties het uitgangspunt zijn. Wilt u ook al uw films, foto’s, muziek en overige bestanden overal vanuit huis of onderweg kunnen benaderen en “streamen” naar uw smartphone, tablet of tv maar krijgt u de hiervoor benodigde netwerkconfiguraties en aansluitingen niet voor elkaar? Of wordt u gek van alle verkrijgbare producten en terminologie? Voor iedereen die wel (ongeveer) weet wat hij/zij wilt maar niet (genoeg) weet hoe dit te bereiken is of daar niet genoeg tijd voor heeft, is High End Plaza de ideale partner voor elk budget.

Tijdens de eerste ideëen in 2005 was het tevens de bedoeling om te specialiseren in allerlei soorten High End apparatuur. Dit is niet enkel specifiek gericht op High-End Audio apparatuur maar op meerdere productsoorten waarbij High End Plaza enkel de beste merken en producten in zijn soort wilde aanbieden. Zo waren er reeds inkoopconstructies gerealiseerd van Grado, Goldring, Nagaoka, Ortofon, Shure, Tonar en VPI. Wellicht dat dit in een later stadium nog vervolg gaat krijgen en dan zullen er ook uit andere productgroepen artikelen aangeboden worden. Hierbij zal het enkel gaan om producten uit de High-End klasse waarbij kwaliteit en duurzaamheid voorop staan. Het idee van High End Plaza bestaat al geruime tijd maar is in 2006 tot een eerste opstart gekomen.

Deze website zal het uitgangspunt zijn voor het bedrijf, maar langskomen zal ook tot de mogelijkheden gaan behoren.

Kijk ook eens op de volgende website: Motoped
Hier worden de beste en mooiste gemotoriseerde steps, pocketbikes, kart's, gereedschappen en aanverwante producten aangeboden, ook van enkel de beste merken en producenten. Motoped en High End Plaza zijn zeer verwant met elkaar omdat beide bedrijven naast dezelfde doelstelling (aanbieden van de beste producten in zijn soort) beide gedeeltelijk door dezelfde mensen beheerd worden.

Met vriendelijke groeten,
High End Plaza.